Archives

Medox

Medox är ett unikt kosttillskott utvecklat i Norge efter över 20 års forskning vid universitetet i Bergen. Produkten innehåller blåbär och svarta vinbär och är väletablerad sedan många år på den norska marknaden. Medox har nu en rekordsnabb tillväxt i Sverige.

Effect Stödpaket

Vi vill också dra vårt strå till stacken och lanserar därför Effect Reklambyrås stödpaket till företag som behöver hjälp med kommunikation och marknadsföring.

ATG Drömfond

Sedan tre år tillbaka hjälper ATG Drömfond föreningar att göra skillnad i samhället. Det kan handla om löpargrupper för människor med funktionsvariationer, rollerskateföreningar för tjejer eller andra projekt som främjar gemenskap genom idrott. Vi på Effect fick förtroendet att bygga upp en helt ny webbplats för ATG Drömfond. 

3M

I Västervik finns en av 3Ms alla produktionsanläggningar över hela världen. Här ville man utveckla ett showroom för att ta emot kunder eller för att hålla effektiva interna arbetsmöten.

Q-Strip

I och med Q-Strips 30-årsjubileum fick Effect förtroendet att ta fram bolagets nya profil. ”Totalt färglöst” är en slogan som både visar Q-Strips hjärta, färgborttagning, men som också kontrasterar mot den färgfyllda grafiska profilen.

Gränsland

Vårt idéarbete på uppdrag för Länsförsäkringar i Jönköpings län genererade podden GRÄNSLAND – en arena för ungdomar att pratat och diskutera sina tankar och sin verklighet, till exempel tankar om utanförskap, sociala medier och kärlek. Det är inte lätt att vara ung, men inte särkilt lätt att vara vuxen heller visar det sig. Gränsland tror att vi tillsammans kan hjälpa varandra.

NPP

Nässjö Plåtprodukter är Sveriges ledande tillverkare av specialskåp och maskinbeklädnader. Genom de nordiska kundernas produkter används NPPs skåp över hela världen. NPPs kunder arbetar främst med tillverkning av applikationer, produkter och system inom sektorer som industri, transport, bygg, marin, energi och fiber. Bolaget NPP ägs av LGBT-group, som drivs av investerarna Lars Gerhardsson och Birger Topp.

ProfilGruppen

Aluminium har god styrka och bra hållfasthet. Kanske kan man säga exakt detsamma om ProflGruppen, som består av ca 450 medarbetare och är börsnoterat sedan 20 år tillbaka. ProfilGruppen är en helhetsleverantör av kundanpassade profiler och komponenter i aluminium. Huvudkontoret finns i småländska Åseda men affärerna är globala.  

Bygga ute

För att möta slutkunderna direkt har vi tagit fram Byggaute.nu som är en mötesplats och portal för alla hemmabyggare.