Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens Värld är Vimmerbys kronjuvel. Under högsäsongen fördubblas stadens befolkning i antal och att höra norska, danska eller tyska är lika vanligt som svenska under juli månad. Astrid Lindgrens Värld fick 2018 års Swedish Brand Award för Sveriges starkaste varumärke i sin kategori. Konkurrensen bestod bland annat av Sveriges mest välbesökta museum Vasamuseet. Förutom detta ingår det i utmärkelsen att parken får högst betyg i kundnöjdhet, vilket självklart är det finaste betyg man kan få.

Astrid Lindgrens Värld Image

För att alla parkens besökare ska kunna förbereda och planera sin vistelse är parkens webbplats ett betydelsefullt nav. Sidan är lättnavigerad och den innehåller precis allt du kan behöva som semestrande småbarnsfamilj på väg till sagornas värld. Tillgängligheten är central, så förutom en mobilanpassad webb tog vi fram en app där informationsmängden är mindre. Ur en användares perspektiv förhöjs upplevelsen då appen gör det snabbare att ta del av relevant information under besöket. I appen kan besökare ta del av kartor, programblad och få en översikt över parkens restauranger och butiker.

Vårt samarbete med Astrid Lindgrens värld har genom åren inneburit en rad olika typer av uppdrag inom webb, analog reklam och skylt.