Ny ägare till en av Sveriges äldsta reklambyråer

Efter 59 år som familjeföretag byter Effect Reklambyrå ägare. Från den 31 mars ägs och leds Effect Reklambyrå av David Artmark. Effect Reklambyrå befinner sig i en stark trend och fortsätter nu utveckla och stärka bolaget för framtiden.


David Artmark:
“Jag har under en längre tid följt Effect Reklambyrå och ser ett bolag som har långa och väl etablerade relationer med sina kunder. Det tycker jag tyder på kvalitet och förmåga till kontinuerlig utveckling. Effect Reklambyrå befinner sig i en väldigt stark trend. Jag är stolt över att nu få fortsätta utveckla Effect Reklambyrås redan starka erbjudande för den som är intresserad av en lyhörd byrå som förstår affärsnytta.”


Jimmy Andersson:
“Effect Reklambyrå har funnits i vår släkt i närmare 60 år. En ny ägare är ett stort steg för oss alla. Vi är både stolta och tacksamma för lösningen vi lyckats skapa tillsammans med David Artmark.”

“En ny och driven ägare till Effect Reklambyrå är ett led i hur vi stärker den pågående utvecklingen av företaget. David har ett brett kontaktnät, är väl insatt i kommunikationsbranschens digitala utveckling och har erfarenhet från närliggande branscher.”

“Våra kunder kommer känna igen sig hos Effect Reklambyrå. De kommer känna igen den erfarenhet och färdighet som våra medarbetare upparbetat genom åren. Organisationen står nu redo att under David Artmarks ledning möta framtiden.” Effect Reklambyrå
Effect Reklambyrå grundades 1964 i Vimmerby, då under namnet Reklamtjänst. Det gör dem till en av Sveriges äldsta reklambyråer. Byrån omsatte år 2022 30 miljoner kronor och har 15-talet anställda. Byrån har kontor i Vimmerby, Huskvarna och Vetlanda. David Artmark tillträdde som ägare och Styrelsens Ordförande den 31 mars 2023.