Att bygga relationen.

Vi har en stor del av vår historia i att skapa effektiva och minnesvärda event vilket också har gett oss djup inblick i hur effektiva relationsbyggare dessa är. För låt oss aldrig glömma att den allra största delen av affärer och kontakter sker i mötet mellan människor.

Skräddarsytt eller brett!

Varje uppdrag har sin egen unika lösning. Vår roll är i samarbete med kunden att hitta och genomföra det uttryck som passar målgruppers och tillfället bäst. Något som, under vissa omständigheter, talar för skräddarsydda event med inbjudna målgrupper och i andra fall bredare lösningar för mässor och offentliga rum. Ingetdera är oss främmande.

 

 

 

Samlingsmontrar

Ett av våra expertområden är samlingsmontrar där vi med lång erfarenhet av såväl process- som projekthantering, visualisering och konstruktion samt gedigen uppföljning har alla de verktyg och den kunskap som krävs för att få maximal effektivitet. Vi har under många år ansvarat för några av landets mer omfångsrika samlingsmontrar på Underleverantörsmässan Subcontractor samt i Almedalen.