SMART
En svanunge. En nedlagd bensinmack är, tråkig, tragisk och ful. Turistanläggningen Oxgården i Vimmerby hade en sådan som granne. Hela huset kläddes in med banderoller och plötsligt var förvandlingen genomförd.
LEDANDE
Smakar alltid gott. Café Bar har relanserat sig. Nytt varumärke! Ny logotype! Ny grafisk profil! Ny webbsida! Café Bar fixar så ”Kaffe på jobbet” alltid smakar gott.
KUL
100 år på tre minuter. Ljunghäll firade 100 år med ett hejdundrande party. Över 600 gäster fick uppleva glitter och glamour. Kändisarna duggade tätt och stämningen var hög. En film producerades dagen till ära. Spänn fast säkerhetsbältet för här går det undan!
SNYGGT
Snygg förpackning. Vimmerby Tenn uppdaterade sin webbsida och den grafiska profilen. Även produkterna fick nya förpackningar. Ett lyft av hela konceptet.
Utmanande
Hela världen testade. När Husqvarna samlade alla sina dotterbolag och agenter till världskonferens i Italien levererade Effect utställningar och presentationsmaterial. Nya produkter testades i olika anordningar och miljöer som konstruerades och byggdes.
I god ordning överträffades samtliga konkurrenter.
NYTT
Nytt affärskoncept. Rätt hjulsinställning är viktigt för alla fordon, det handlar om ekonomi och miljö. Josam arrangerade ett möte i Rom för alla sina internationella agenter. Nya tekniska lösningar lanserades och ett nytt och spännande affärskoncept presenterades.
STÖRST
Framgångsrik DR. Företagen Mek&Maskin och Gårdsman har sina rötter i Vimmerby respektive Jönköping. Småländsk kämpaglöd har skapat en av Sveriges största aktörer inom grönytemaskiner. Tidningen ”Tid för trädgård” distribuerades i stora antal inför våren.
ELEGANT
Supersnygg butik. Framgångarna fortsätter för Åbro som idag är en global aktör med frisk framåtanda. Bryggeriet i Vimmerby har många intresserade besökare som numera har möjlighet att besöka den eleganta butiken.