Mänskliga misstag sticker ut
Profilgruppen är en populär arbetsgivare med väl förankrade värderingar. För att väcka uppmärksamhet i rekryteringsarbetet har ett nytt koncept utvecklats där ”mänskliga misstag” står i fokus. Budskapet är äkta och sticker ut i mängden.
Facelift med ABB
ABB tillverkar och säljer isoleringskomponenter till hela världen. Produktblad och broschyrer har nu fått en uppdaterad grafisk form med en rad nya illustrationer.
Fortsatt framgång förutspås!
Framgångsrik & uppskattad
Uppskattade av såväl djurägare som veterinärer. Stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster från kompetent och expertkunnig personal. Anicura har ökat sin annonsexponering med bredare målgruppsfokus. Ett tydligare budskap och online marknadsföring har resulterat i Mätbar Effect.
Kolla vad snygg
Åbro Bryggeri är bland mycket annat huvudsponsor för STCC och RallyX Nordic. I år togs ännu ett steg i snabb riktning när man åkte till Volvo Ocean Race i en ny eventvagn för att möta sina kunder.
Vi rekommenderar
Södra Vi Hembygdsförening hedrar träskulptören Agne Lindblad med en utställning i den gamla Brunnspaviljongen. Inspirationsspridaren har fått upprättelse, ett besök till utställningen är något vi verkligen kan rekommendera.
Komprimerat & läsvänligt
Det är Mälardalsrådet som skapar samverkan mellan länen i mälardalsområdet samt Gotland och Östergötland. Ett storslaget arbete inom många olika områden, men med fokus på regionens transportsystem. Nu har det komprimerats till en läsvänlig rapport som intresserade kan ta del av.
Nordisk VM yra
Husqvarna hängde på VM-febern och lät alla Automower®-sugna vara med och tävla om en robotgräsklippare. Alla fick vara med – men bara om man bor i Sverige, Danmark, Finland eller Norge.
Bygg perfekt utomhus!
Under våren lanserade Svenska Träskyddsföreningen den perfekta läsningen för dig som ska bygga ute. På webbplatsen ByggaUte.nu och i broschyren finns tips, lösningar och expertkunniga råd för dig som arbetar med tryckimpregnerat trä i utomhusmiljö. Broschyren hittar du hos din bygghandlare. Lycka till med bygget!
Besök webbplats
Lätt att hitta i parken
Ett av Svergies mest uppskattade besöksmål är Astrid Lindgrens Värld. I år var det enklare att hitta till Pippis hus och Ronjas borg efter att skyltar och menyer uppdaterats inför sommaren.
Snabba diagnoser
Calmark utvecklar medicintekniska produkter för att ställa snabba diagnoser hos nyfödda barn. Inför börsintroduktionen har en ny webbplats tagits fram för att sprida information och nå ut till framtida aktieägare. En spännande framtid väntar företaget som underlättar arbetet inom sjukvården.
Besök webbplats