Glitter och glamour fyllde jubileumsfesten

När ett anrikt företag fyller 100 år ska det firas med pompa och ståt! I slutet av våren fick vi förtroendet att arrangera en stor jubileumsfest för Ljunghäll.

Förväntningarna var höga och stämningen god när över 600 gäster tog plats vid de vackert dukade borden. Alla medarbetare med respektive var inbjudna och umgicks med de internationella gästerna.

Skobes arena i Vimmerby ställdes i ordning till en fantastisk festlokal med helt nytt golv, dekor, ljussättning, bildskärmar och en stor scen. Mängder av scenteknik garanterade en mäktig upplevelse.

Gästerna välkomnades vid ett mingel med snittar och champagne och fick så småningom njuta av en elegant trerätters middag. Under kvällen framfördes livemusik av artisterna Maria Möller och Magnus Bäcklund, och gästerna fick se en inspirationsfilm om företagets historia, nuläge och framtid.

Kapellmästaren Carina E Nilsson höll samman galaprogrammet. Under hela kvällen fanns filmare, ljudtekniker och koordinatorer på plats för att få bra film- och bildmaterial från festligheterna.   

En mycket lyckad och minnesvärd galakväll – värdig en vital 100-åring.