Fantastisk miljö
Norr om Lund ligger den lilla kyrkbyn Igelösa. Här finns även Igelösa Life Science Community som är ett medicinskt forskningscenter. Hela anläggningen är designad av forskare för forskare, här finns samarbeten med ledande forskningsinstitutioner över hela världen. När Påve Franciskus besökte Sverige valdes Igelösa för övernattningen. En fantastisk miljö som även är dokumenterad i bokform.
Höga ambitioner
En välrenommerad och högt aktad byggmaterialhandlare. Produkter med hög kvalitet och personal som har kunskap, serviceanda och kul tillsammans. Kort sagt, ett företag man gärna vill ha som samarbetspartner och leverantör. Nu har Carlenskogs även bestämt sig för att vässa kommunikationen. Höga ambitioner och målsättningar.
Ny horisont
Intropris är ett internetbaserat varuhus med fysiska butiker i Eksö, Ronneby, Eskilstuna, Vårby, Gävle och Vimmerby. Företaget startades 2005 och verksamheten har successivt nischat in sig på jakt- och fiskeprodukter med väletablerade kvalitets- och märkesvaror. Med ett brett sortiment av konsumentartiklar hittar du även IT och hemelektronik. Nära samarbete med välkända profiler, nu lyfter kommunikationen mot nya horisonter.
Sveriges Bästa Småstadsshopping
Tillsammans med Shopping Tranås har Effect utvecklat Tranåsappen. Där får du unika erbjudanden och nyheter från butiker, caféer, restauranger, hotell, spa och mäklare i Tranås direkt i mobilen. Du får även information om Tranås Handels aktiviteter, Shopping Tranås presentkort, öppettider, parkeringsplatser och mycket mera. 9 500 personer har laddat ner appen och över 3 900 000 har sett notiserna under 2017. Sveriges Bästa Småstadsshopping har skapat en egen mediekanal.
Jönköpings skönaste stadsdel
En ny stadsdel växer fram i Jönköping. Strandängen har Vättern som närmaste granne och ramas in av fält, skog och ängar. Cykelavstånd till centrum, väl utbyggd service och arkitekturprisade fastigheter. Viss låter det fantastiskt. Det är Jönköpings största bostadsbolag Vätterhem som driver och utvecklar Strandängen. Kommunikationen drivs med webb, filmer och onlinemedia.
Höjd beredskap
Nu kan vi avslöja det: Våren kommer även 2018. Husqvarnas vårkampanjer finns snart i en butik nära dig. Spelar ingen roll om du bor i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien eller Sverige är våren 2018 fylld av spännande erbjudande och nyheter.
Höjd beredskap - Håll utkik!
Innovativa påbyggare
ABC Karossen i Mönsterås AB är påbyggare av skåp, flak, kåpor och specialvagnar. Med mer än 40 års erfarenhet och en egenutvecklad sandwichkonstruktion produceras och monteras allt från volymskåp till specialskåp med inredningar och funktioner för värme, kyla, frys och alla typer av tillbehör för både lätta och tunga fordon. Partner till både Mercedes Benz och Fiat och många andra namnkunniga kunder. Numera kan du skapa din egen skräddarsydda påbyggnad direkt på webbsidan. Imponerande, och allt började en gång i tiden med att bygga husvagnen ABC.